Privat undervisning

Privat, skræddersyet undervisning til dig eller din virksomhed

Kunne du tænke dig en enkelttime eller måske et længere, skræddersyet forløb? Måske en yogatime til pigemiddagen, virksomhedsarrangementet – eller et længere forløb, som er skræddersyet præcis til dine behov, med fokus på lige dét, du har lyst til.

 

Jeg tilbyder undervisning til dig som privatperson, og til dig og din virksomhed. Hvad enten du ønsker en enkelt time eller et længere, skræddersyet forløb over flere gange.

 

Forløbet kan inkludere dit ønske af yoga (hatha, yin og/eller vinyasa), afspænding, meditationer/mindfulness, personlig træning, psykomotorisk undervisning, samtale/sparring, m.v.

 

Hvordan du ønsker dit forløb sammensat, er op til dig, men jeg kommer også gerne med forslag, og vi kan sammen finde en løsning der passer dig. Ønsker du et særligt fokus/tema i forløbet er dette også muligt og kan f.eks. være: bedre søvn, afstressning, fordøjelse(s-udfordringer), muskelspændinger, smertehåndtering, selvkærlighed, taknemmelighed, styrke, smidighed, etc. 

 

Prisen afhænger af antallet af undervisningsgange, og starter fra 575 kr./timen + tillæg på 3,73 kr./km transport ved fysisk undervisning. Undervisningen kan også foregå online eller som hybrid-undervisning.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, I kan godt være flere om at deltage i forløbet. For hver ekstra person, som deltager, bliver timeprisen sat 100 kr. op. Det vil sige, er i 4 om at deltage, bliver timeprisen 875 kr. (ekskl. transporttillæg ved fysisk undervisning) – altså ca. 218 kr. pr. person. 

Ja. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at sammensætte dit forløb og om der skal være et tema (eller flere) undervejs. Du bestemmer også selv, hvilken type yoga, meditation og afspænding du ønsker.

Ja. Ved privat undervisning er vi i tæt dialog gennem hele forløbet, og jeg skræddersyer undervisningen så den passer lige præcis til dine behov. 

Hvor langt et forløb du ønsker, er helt op til dig. Vi kan aftale det på forhånd, men du er også altid velkommen til at ønske flere undervisningstimer,  hvis du ønsker at forlænge forløbet undervejs.

Som udgangspunkt betaler du for første undervisningsgang inden vi mødes første gang, medmindre andet er aftalt. Under længere forløb er det op til dig, om du ønsker at betale inden hver undervisningsgang, eller om du gerne vil betale for hele forløbet på én gang.

Ja. Det er helt op til dig, om du kun ønsker afspænding og meditation. Du sammensætter selv dit forløb, og må endda også gerne skifte mening undervejs.

Kontakt

EMAIL

kontakt@sofiesoekvist.dk

TELEFON

+45 61 46 11 30

ADRESSE

Baunegårdsvej 11, 2820 Gentofte

Send en besked

da_DKDansk